About me

Hi,
Welkom op mijn site, als allereerste mijn naam is Esmee Blom, Ik studeer momenteel Crossmedia aan het Crafisch Lyceum Utrecht. Hier ben ik op het moment een derde jaars student. Het vak gebied crossmedia licht me goed en vind ik zelf ook nog eens leuk om te doen. ik werk vaak graag alleen wegens dat dit me makkelijker afgaat maar samenwerkings projecten vind ik daarbuiten ook geen probleem. Het liefst werk ik in een rustige plek waarbij ik soms ngo even muziek aan kan hebben om goed door te kunnen werken. Mijn specialiteiten liggen vooral bij het maken van magazine’s posters flyers en advertenties of te wel Grafisch design. Daarbuiten heb ik ervaring met de meeste adobe programma’s zoals XD, Indesign, Illustrator, photoshop en after effects.

Ik Loop stage bij LED Visuals BV / The Neon Company.

 

Extra informatie over mezelf
Op het moment ben ik 18 jaar. Ik woon op het moment nog rustig thuis met mijn ouders, Broertje en mijn oma. Buiten school ben ik graag bezig met van alles en nog wat. Ik probeer mezelf zo veel mogelijk up to date te houden met nieuwe designs en nieuwe dingen om te leren. Daarnaast vind ik het zelf erg leuk om bezig te zijn met fotografie en probeer ik me hier ook in te verbeteren, Ook ben ik vaak bezig met de gekste dingen te ontwerpen wat niet altijd heel goed of mooi eruit komt maar hierdoor leer ik mezelf wel aan wat ik moet verbeteren en wat ik in petto heb.

Dyslexie
Dyslexie is zeker aanwegezig. Dit zul je voornamelijk in mijn spelling/grammatica merken, daarbuiten is er vrij weinig waaraan je dit zult merken echter is mijn engels wel beter dan mijn nederlandse typografie en spreken. Nederlands is mijn Moedertaal engels is een zelfgeleerde taal/ veplichte schoolvak.

Hobbies
Ook ik heb zeker hobbies, Vaak ben ik graag bezig met online dingen bijvoorbeeld gamen (dit is tevens ook soms een minpuntje) maar daarnaast krijg ik van gamen ook inspiratie om dingen te maken waar ik anders zelf nooit zal opgekomen zijn. Daarbij ben ik graag bezig met schetsen en tekenen helaas ben ik niet de beste met dit maar probeer ik mezelf op alle kanten te verbeteren waardoor ik er altijd nog plezier in heb. Ook ben ik graag bezig met dieren en vind ik het leuk om er veel mee bezig te zijn in momenten dat ik niks te doen heb, Ik zal dan bijvoorbeeld een keertje een stuk gaan lopen met mijn eigen paard of ik ben bezig met mijn konijntje. Eigenlijk ben ik altijd wel ergens mee bezig zolang het niet te veel is en het mogelijk is om vol te houden.

Opleiding
Ik ben op het moment een derdejaars Crossmedia student aan het grafisch Lyceum in Utrecht. Ik heb voor deze opleiding gekozen wegens dat er extreem veel variatie in zit waardoor je alle hoeken en kanten van Grafisch Design leert kennen en tegelijker tijd ook video editing en fotografie erbij leert. Daarbij vind ik het zelf wel fijn dat dit een mogelijkheid is bij het glu wegens dat ik op het begin zelf niet wist wat ik moest doen en wat ik precies wou, Door het glu ben ik erachter gekomen waar mijn passie te vinden is en hoe ik dit het beste naar voren haal.

Crossmedia 
Als crossmedia-specialist ontwikkel je mediaproducten voor reclame- of publiciteitscampagnes. Je kent de mogelijkheden van alle soorten media en weet hoe je die kunt inzetten. Je kunt vormgeven voor zowel drukwerk, websites, apps, video, AR-toepassingen en animaties. Jij bent op je best als je mag werken aan campagnes die verschillende media combineren.